Sals deshidratades

 

Sal de vi

Sal deshidratada amb vi negre del Priorat.

Ampolles d’aproximadament 250 grms. que mitjançant uns forats a la xapa estan preparats per ser usats directament com salers.

Recomanació d’ús: amanides, plats amb formatges *cremosos i frescs (tipus *burrata) i verdures, peixos i carns planxa o brasa, cremes de verdures… Per la seva aportació en sabor i color es recomana utilitzar quan l’aliment aquesta emplatat, d’aquesta forma aconseguim un gran contrast d’aroma i color que no deixa indiferent al comensal.

Sal de cervesa

Sal deshidratada amb cervesa negra Birreta – Penya del Moro, estil Porter.

Ampolles d’aproximadament 250 grms. que mitjançant uns forats a la xapa estan preparats per ser usats directament com salers.

Recomanació d’ús: amanides, plats amb formatges *cremosos i frescs (tipus *burrata) i verdures, peixos i carns planxa o brasa, cremes de verdures… Per la seva aportació en sabor i color es recomana utilitzar quan l’aliment aquesta emplatat, d’aquesta forma aconseguim un gran contrast d’aroma i color que no deixa indiferent al comensal.

 

Saquets d’aproximadament 325 grms. que directament es poden utilitzar com dispensadors per agafar la sal en pessics.

Anuncis