Nosaltres

Birreta és un projecte familiar. L’origen cal buscar-lo en l’any 2010 arran d’unes inquietuds en l’elaboració de cervesa i d’una insatisfacció del moment professional que portàvem realitzant durant més de 30 anys. Aquestes inquietuds es van transformar en autèntica passió per experimentar noves receptes posant en pràctica diferents coneixements, tant a nivell de matèries primeres com de procés. A partir del 2013, hem assistit a la Fira de la cirera de Torrelles amb cervesa de cirera, finalment, l’any 2014 vam decidir fer un pas endavant i comercialitzar amb registre sanitari la cervesa Birreta.

L’objectiu és l’elaboració de cervesa natural seguint estils tradicionals, experimentar amb cerveses de temporada i amb vocació d’obtenir un producte dirigit especialment a Persones i Restaurants amb inquietuds gastronòmiques.

Des del 2014 pertanyem a la Xarxa Productes de la terra, que és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit comarcal impulsada i coordinada per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat d’enfortir el teixit empresarial de productes alimenaris locals i de qualitat de la terra i el mar de la província de Barcelona.